projekti i članci

Istaknuti projekti i kampanje + savjeti za strateški content i copy, digitalni PR i marketing na društvenim mrežama.

Facebook marketing - Nosila je rubac črleni film

Facebook marketing: Kako smo ostvarile 7x bolje rezultate promocije filma “Nosila je rubac črleni”

Što je potrebno za uspjeh u marketingu na društvenim mrežama? Ako nas pitate, ključna je jaka strategija. To nam je pravilo potvrdio i projekt promocije hrvatske komedije “Nosila je rubac črleni” na Facebooku i Instagramu. Strateškom sinergijom oglašavanja i kreiranja kvalitetnog sadržaja, u nekoliko mjeseci i u okviru zadanog budžeta, uspjele smo izgraditi zajednicu od 10.000 ljudi te imati organski doseg i angažman 7x veći od prosjeka na Facebooku.

Društvene mreže

Misija i vizija razlika

Misija i vizija tvrtke: Koja je razlika?

Kvalitetne izjave o misiji i viziji svojevrsni su putokazi ili komunikacijske prečice do srži vašeg biznisa. Služe ljudima unutar vaše tvrtke, ali i onima izvan nje. No, iako se često koriste u poslovnom okruženju, i dalje se prilično krivo shvaćaju ili brkaju jedna s drugom. Riješimo onda jednom zauvijek: što je točno izjava o misiji, a što izjava o viziji? Koja je razlika?

Digitalni marketing

Društvene mreže popis

[101 platforma] Donosimo vam popis društvenih mreža od A do Z

Od gotovo zaboravljenih MySpacea i Tumblra pa do najjačih igrača TikToka, Instagrama i Facebooka, složili smo popis društvenih mreža od A do Z. Uključili smo ne samo klasične platforme za dijeljenje sadržaja, upoznavanje i druženje, nego i one za kuriranje contenta, za recenziranje i diskutiranje te za primanje i slanje poruka.

Društvene mreže

Želite surađivati s nama?

Javite nam se