mi smo Studio Altro:

pomažemo vam da na online kanalima strateški, originalno i učinkovito oblikujete priču svoga brenda i dosegnete svoju publiku, kupce i klijente.

Ne vjerujemo u univerzalna marketinška rješenja, pretpostavke i pakete koji se prepisuju od jednog biznisa do drugog. Naš je proces strateški. Uvijek polazimo od istraživanja činjenica, aktualnosti te konkretnih tržišnih okolnosti u kojima poslujete. Njih potom povezujemo sa specifičnim ponašanjima i očekivanjima vaših kupaca/klijenata/publike u online okruženju.

Rješenja koja za vas razvijamo stoga su potpuno i bez iznimke custom. Prilagođena su vašoj viziji, vašim ambicijima, vašem timu i vašim resursima, no i dovoljno prostrana da spremno odgovore na stalne i brze promjene u uvijek dinamičnom području digitalnog marketinga.

Kako smo došle tu gdje jesmo?

Prije pokretanja Studija Altro Sonja je iskustva gradila prvenstveno u (digitalnom) marketingu i PR-u + u dizajnu, kulturi i umjetnosti, a Tina u medijima, novinarstvu, kreativnom pisanju + u web dizajnu.

I, kako se pokazalo, sve što smo radile bilo je u suštini – pričanje priča. Cijelo smo vrijeme zapravo, svaka za sebe, brusile različite tehnike storytellinga. Novinarskog, PR-ovskog, marketinškog, vizualnog.

Sve te tehnike i metode 2021. uvezale smo u Studio Altro i otada pomažemo drugima da (is)pričaju svoje priče. Ponosne smo na naše dosadašnje projekte i suradnje s klijentima, s kojima uvijek nastojimo razviti odnos međuosobnog poštovanja i povjerenja.

Sonja Barbarić

sonja barbarić

PR • copy • video marketing • vizualni storytelling • marketing na društvenim mrežama • online oglašavanje • email marketing

Radila sam kao PR specijalistica, a potom i kao voditeljica PR odjela najvećeg muzeja u Hrvatskoj, Muzeja suvremene umjetnosti Zagreb. Iskustvo sam gradila, među ostalim, i u PR-u zagrebačkog Publicisa.

Organizirala sam i promovirala na stotine događanja, online i EU projekata te vodila i kreirala sadržaj za desetke poslovnih profila na društvenim mrežama.

Usporedo sam se bavila umjetnošću i dizajnom. Iza sebe tako imam niz vizualnih rješenja za web stranice, društvene mreže, naslovnice albuma i plakate.

Diplomrana sam ekonomistica menadžmenta, a studij sam završila na Rochester Institute of Technology (RIT). Znanja o online marketingu produbljivala sam kroz brojne edukacije, među njima i na zagrebačkom Visokom učilištu Algebra, na kojem sam specijalizirala digitalno oglašavanje (search & social).

Tina Barbarić

tina barbarić

copy • content writing • marketing na društvenim mrežama • PR • web dizajn

Prije Altra radila sam kao novinarka i urednica, a iskustva sam skupljala na TV-u, u tisku i u online medijima.

Pisala sam, među ostalim, za zagrebački 24sata, Express i tportal, pokrivajući različite rubrike, područja i teme: od politike, preko biznisa i tehnologije, do kulture, koju sam na koncu specijalizirala.

Diplomirala sam novinarstvo, uz njega i PR, a za vrijeme studija otkrila sam i zavoljela web dizajn.

Nakon što je dugo bio na čekanju, kroz Studio Altro sam mu se nedavno vratila te se za njega dodatno specijalizirala na zagrebačkom Visokom učilištu Algebra.

Želite surađivati s nama?

Javite nam se