Kategorija: Društvene mreže

Vođenje društvenih mreža

Vođenje društvenih mreža: Sve što trebate znati u 2024.

Društvene mreže mogu napraviti čuda za vaš brend. Pogledajte samo aplikaciju za učenje jezika Duolingo, koja posljednjih godina doživljava strelovit rast i pretvara se u senzaciju svoje vrste prvenstveno zahvaljujući snažnoj prisutnosti na TikToku. Konkretnije, zahvaljujući ljudima koji vode Duolingov TikTok profil, a koji pokazuju kolika moć društvenih platformi može biti kad se zna što se i kako na njima radi. U našem vodiču kroz vođenje društvenih mreža saznajte sve o ovoj usluzi, što točno uključuje i koja ulaganja traži, ali i kako naći voditelja kojem možete mirne duše prepustiti svoje profile

Facebook marketing - Nosila je rubac črleni film

Facebook marketing: Kako smo ostvarile 7x bolje rezultate promocije filma “Nosila je rubac črleni”

Što je potrebno za uspjeh u marketingu na društvenim mrežama? Ako nas pitate, ključna je jaka strategija. To nam je pravilo potvrdio i projekt promocije hrvatske komedije “Nosila je rubac črleni” na Facebooku i Instagramu. Strateškom sinergijom oglašavanja i kreiranja kvalitetnog sadržaja, u nekoliko mjeseci i u okviru zadanog budžeta, uspjele smo izgraditi zajednicu od 10.000 ljudi te imati organski doseg i angažman 7x veći od prosjeka na Facebooku.

Društvene mreže popis

[101 platforma] Donosimo vam popis društvenih mreža od A do Z

Od gotovo zaboravljenih MySpacea i Tumblra pa do najjačih igrača TikToka, Instagrama i Facebooka, složili smo popis društvenih mreža od A do Z. Uključili smo ne samo klasične platforme za dijeljenje sadržaja, upoznavanje i druženje, nego i one za kuriranje contenta, za recenziranje i diskutiranje te za primanje i slanje poruka.

Želite surađivati s nama?

Javite nam se