02

content & copy

Dobro ispričana priča najbitniji je sastojak za uspjeh vašeg digitalnog marketinga. Ona privlači i drži pažnju u nepreglednoj količini sadržaja koji se svakoga dana objavljuje na internetu.

Pisanje je naša specijalizacija. Zajedno smo provele 15+ godina u novinarstvu, uredništvu i PR-u i iza nas je na tisuće tekstova, priloga i reportaža. Znamo kako izvući najbolje i najsnažnije priče vašeg biznisa na površinu. A zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu u dizajnu, vizualnoj umjetnosti i video marketingu, znamo i kako ih oblikovati tako da budu vizualno atraktivne i jedinstvene.

što radimo

Website copy • Optimizirani članci za blog • Email & newsletter copy • Lead generation copy • Copy za društvene mreže

Dobro osmišljen, napisan i optimiziran copy potiče posjetitelje na konkretne akcije, bilo da je riječ o povećanju online prodaje ili o privlačenju kupaca na fizičku lokaciju. Imamo dugogodišnje novinarsko i uredničko iskustvo, kao i iskustvo u produkciji sadržaja za najrazličitije publike, medije i teme. Uz našu pomoć, vaša web stranica, blog, newsletter ili društvene mreže mogu postati jedan od vaših glavnih kanala prodaje i povezivanja s ljudima ključnim za uspjeh vašeg biznisa.

Vizualni marketing • Video marketing • Ikonografija, ilustracija, infografika • Web dizajn

Vizualni sadržaj danas je neizostavan dio online iskustva, s posebnim naglaskom na video marketing. On može biiti ključan element vaše diferencijacije. Vizuali koje za vas kreiramo nadopunit će i osnažiti vaše riječi i poruke te naglasiti osobnost vašeg brenda: od digitalnih ilustracija za vašu web stranicu, ebook ili newsletter, preko infografika koje pristupačno prezentiraju kompleksne koncepte iz vašeg područja pa sve do kratkih video priča za vaše društvene mreže.

Želite surađivati s nama?

Javite nam se