04

društvene mreže

Društvene mreže mnogima se čine kao najlakši i najbrži način da prošire glas o svom biznisu ili projektu. To jest istina. Odnosno, bila je prije 10 godina.

Danas je situacija puno drugačija. Za postizanje željenih rezultata morate znati točno što radite. Bilo da je riječ o Facebooku, Instagramu ili TikToku, nužno je imati strategiju nastupa na svakoj od njih – kako za organski rast, tako i za oglašavanje. Potrebna je upornost, konzistentnost i strpljenje. I nadasve, kvalitetan sadržaj. To su činjenice i ne postoje magična rješenja. Naš pristup vođenju vaših društvenih mreža bazira se upravo na strategiji, kvaliteti sadržaja, poznavanju specifičnosti svake pojedinačne društvene mreže i vaše publike te dugoročnoj viziji – jedinim čimbenicima koji vam garantiraju rezultate.

što radimo

TikTok strategija • Facebook strategija • Instagram strategija • Content strategije i sadržajni planovi za društvene mreže • Revizije postojećih strategija i profila na društvenim mrežama

Svaka je društvena platforma svijet za sebe, sa svojom kulturom, publikom, jezikom te specifičnim načinima funkcioniranja. U sklopu razvoja vaše strategije nastupa na TikToku, Facebooku ili Instagramu nijedan aspekt ne prepuštamo slučaju. Polazimo od definiranja vaših ciljeva, publike, aktualnih trendova, okolnosti vašeg projekta i kompatiblinosti s odabranom društvenom mrežom. Potom za vaš brend definiramo konkretne smjernice: tematske kategorije, formate i frekventnost objava s popratnim primjerima objava koji će vam olakšati proces i uštedjeti vrijeme.

Produkcija sadržaja za društvene mreže • Vođenje društvenih mreža • Community menadžment

Vaš sadržaj na Facebooku, Instagramu i TikToku mora odražavati osobnost vašeg brenda te istodobno biti visoko prilagođen očekivanjima vaše ciljane publike na određenoj platformi. U produkciji sadržaja za društvene mreže imamo dugogodišnje iskustvo te se posebno fokusiramo na kombinaciju snažnog storytellinga i vizualne dosljednosti u prezentaciji vašeg brenda.

Kreiranje i vođenje oglasnih kampanja na društvenim mrežama • Razvoj strategije oglašavanja na društvenim mrežama • Influencer marketing

Specijalizirane smo stručnjakinje za oglašavanje na društvenim mrežama, s dugogodišnjim iskustvom u vođenju oglašivačkih kampanja. Uz naš strateški pristup oglašavanju, kreiramo objave i oglase u skladu sa specifičnim očekivanjima i preferencijama vaše publike na odabranoj društvenoj mreži. Pomažemo vam da maksimalno iskoristite potencijal društvenih mreža, bez rasipanja vaših marketinških sredstava.

Želite surađivati s nama?

Javite nam se