○ Content plan

Otvarate novu lokaciju, imate novi proizvod, spremate veliki događaj. Ciljevi su vam da što više ljudi sazna, posjeti, kupi, preporuči, podijeli. Najbolji način da te ciljeve ostvarite online jest uz pomoć vašeg sadržaja, kojem uvijek prethodi pomno osmišljen content plan.

Ilustracija žene koja promatra kristalnu kuglu nadahnuta djelom Kristalna kugla, Johna Williama Waterhousea

Inspirirano Kristalnom kuglom Johna Williama Waterhousea, 1902. (© Studio Altro)

Dok brainstormate o tome kako možete promovirati svoj novi projekt, na pamet vam mogu pasti brojne opcije. I to je super.

Možete koristiti web stranicu, Instagram, TikTok, oglašavati se na Googleu, surađivati s influencerima i novinarima, sve to kombinirati  i dodati još neki svoj sastojak.

Plus, tu je i čitav niz vrsta i formata koje možete odabrati da ispričate priču o svom novom projektu. Od serije videa na Facebooku ili inspirativnih vodiča na vašem webu pa sve do nevjerojatno kreativnih formata koje možete plasirati medijima.

Upravo zato jer su mogućnosti relativno neograničene, a vaši resursi i vrijeme nisu, komunikaciju svog projekta trebate planirati.

Uz content plan možete:
  • smanjiti izvore stresa pod kratkim rokovima te povećati produktivnost
  • dovesti svoj tim na istu valnu duljinu i poboljšati internu komunikaciju
  • brzo reagirati i biti fleksibilni
  • rasporediti energiju kroz cijelu kampanju i ne gubiti momentum

Želite plan akcije uz koji ćete moći donijeti precizne odluke po mjeri vaših resursa i publike? Možemo vam pomoći.

○ Naš proces

Upoznajemo se s vašim brendom, pozicijom na tržištu, kupcima i klijentima, kao i okolnostima projekta za koji radite kampanju.

Analiziramo vašu digitalnu prisutnost i okruženje, sadržajne preferencije vaše publike i ključne riječi za koje se želite rangirati.  

Sastavljamo plan kojim se možete voditi u provedbi svoje nove kampanje. On uključuje, između ostalog, profile specifičnih segmenata publike kojima se obraćate, ključne poruke i vrste sadržaja koje trebate kreirati te kanale na kojima ćete ih distribuirati.

Spremate projekt i trebate
komunikacijski plan?
Prvi kontakt