○ Vizualni storytelling

Gotovo je nezamislivo danas biti prisutan na online kanalima bez videa ili slike. To je zato jer ljudi generalno bolje pamte i više vole priče koje su i vizualno stimulativne. Stoga, kada god postoji prilika da svoju priču osnažite vizualima – iskoristite je.

Ilustracija teorije vida nadahnuta ilustracijom Descartesove teorije vida iz knjige Svijet ili Traktat o svjetlu

Inspirirano ilustracijom Descartesove teorije vida iz knjige 'Svijet (Traktat o svjetlu)', c. 1629. - 1633. (© Studio Altro)

Pretpostavlja se da je povijest pripovijedanja duga koliko i povijest govora. Storytelling je nastao iz ljudske potrebe za emocionalnim povezivanjem i razumijevanjem jedni drugih.

 

Kako je bio važan u davnim vremenima, tako je i danas.

 

Zapravo, cijeli digitalni marketing baziran je na storytellingu. Emotivnoj komponenti priče o vašem brendu, vašim uslugama, proizvodima, projektima, priči koju pričate na vašoj web stranici, društvenim mrežama, u newsletterima. Ta priča nepotpuna je bez vizualnih elemenata.

 

Možemo vam pomoći da oni postanu vaš adut – od digitalnih ilustracija za vašu web stranicu, ebook ili newsletter, preko infografika koje pristupačno prezentiraju kompleksne i zanimljive koncepte iz vašeg područja pa sve do kratkih video priča za vaše društvene mreže.

 

Vizuali koje za vas kreiramo naglasit će osobnost vašeg brenda, zbog čega će vas vaša publika pamtiti i voljeti.

○ Naš proces

Razvijamo plan produkcije u kojem pokrivamo temu, publiku, budžet, format, tim i rokove. Potom radimo na konceptu, prijedlogu scenarija ili skici. 

Kreiramo sadržaj u odabranim formatima i u skladu s prethodno definiranim planom. Isporučujemo vam vašu gotovu vizualnu priču.

Trebate vizualno predstaviti svoje ideje i ponude?

Prvi kontakt