○ Newsletter

Ako svojim pretplatnicima redovito šaljete sadržaj koji ispunjava njihova očekivanja, povećavate povjerenje u vaš brend. U protivnom, vaši newsletteri lako mogu naći put do neslavnog spam foldera. Zato je u njihovom kreiranju iznimno bitno da nađete pravi pristup.

Ilustracija žene koja čita pismo nadahnuta djelom Žena čita pismo Kitagawe Utamara

Inspirirano djelom Žena čita pismo Kitagawe Utamara c. 1792.-1793. (© Studio Altro)

Klik na “Želim primati newsletter” uspjeh je za vaš biznis, ali i velika obaveza.

S obzirom na to koliko truda treba oko njegovog pisanja i slanja, možda ste u nekom trenu pomislili da vam je bolje odustati od e-biltena. No, onda ste primijetili kako se uspješni biznisi na svojim web stranicama trude biti što originalniji oko pridobivanja pretplatnika.

To ne rade slučajno. Newsletter danas ne samo da je važan, već (onda kad funkcionira) postiže nevjerojatne rezultate.

Za razliku od publike do koje dolazite oglašavanjem, ljudi do kojih dolazite uz pomoć newslettera sami su odabrali da im se javljate i tako su vam već pokazali da su zainteresirani za vaš brend.

Dali su vam suglasnost i svoj kontakt, što je neprocjenjivo vrijedno. Uzmite u obzir svoje pratitelje na Facebooku. Oni su suglasnost i kontakt dali – Facebooku, koji ih pak vama “posuđuje”. Dokad, tko zna?

Vaš newsletter, s druge strane, medij je nad kojim vi imate kontrolu. Zato je iznimno važno da on funcionira. Naš strateški pristup vam to i osigurava. 

○ Naš proces

Razgovaramo o vašim ciljevima i načinima na koje prikupljate leadove. Kreiramo vaš newsletter na osnovu vašeg postojećeg sadržaja ili potpuno novog. 

Razvijamo plan produkcije: utvrđujemo misiju, viziju i ciljeve newslettera, glavne teme, namjenu i frekventnost slanja.

Kreiramo sadržaj: od pisanja tekstova do osmišljavanja ili uređivanja vizualnih elemenata. Isporučujemo vam newsletter spreman za slanje.

Želite da newsletter bude
vaš marketinški adut?
Prvi kontakt