○ PR kampanja

Online svijet vrvi mjestima na kojima ljudi mogu raspravljati o vašem biznisu, proizvodima i uslugama, ocjenjivati ih, komentirati, uspoređivati s drugima. Zato je važno da se posvetite svom PR-u. On vam pomaže da oblikujete i kontrolirate priču o svom brendu.

Ilustracija tri gracije nadahnuta Alegorijom proljeća Sandra Botticellija

Inspirirano Alegorijom proljeća (Tri gracije) Sandra Botticellija, 1482. (© Studio Altro)

Uz PR kampanje vi birate na koje ćete aspekte svoje priče skrenuti pozornost medija.

Možda želite podignuti svijest o specifičnostima vašeg programa ili projekta, možda naglasiti korist vašeg novog proizvoda, a možda pokazati što činite za svoju zajednicu?

Koji god bio vaš komunikacijski cilj, u PR kampanje se ne biste trebali upuštati bez dobrog poznavanja prirode medija budući da oni mogu znatno i dugoročno pozitivno utjecati na vaš imidž i reputaciju. To znači i na povjerenje i lojalnost vaših kupaca.

Ako niste sigurni kako pronaći pravi kut priče i privući pažnju novinara te im osigurati originalne ideje i materijal za objave, možemo vam pomoći.

Provele smo 15+ godina u medijima i PR-u pa iz prve ruke vidjele kako funkcioniraju obje strane. Znamo što traže novinari i kako im PR to može najučinkovitije isporučiti.

○ Naš proces

Ocrtavamo okolnosti vaše kampanje, njen željeni ishod, mogućnosti i ograničenja, potencijalnu publiku, moguće kanale i taktike. 

Definiramo cilj i metrike kampanje, persone kojima se obraćate (specifične segmente vaše ciljane publike), kreativne uglove vaše priče, poruke i taktike kampanje. 

Provodimo kampanju i izvještavamo o njenim učincima s obzirom na definirane metrike, primjerice, upite medija, broj posjetitelja događaja itd.

Želite skrenuti pozornost na vašu priču?

Prvi kontakt